Weggevoerdenstraat zoekt autodelers!

Weggevoerdenstraat zoekt autodelers!

Verschillende buren delen al een wagen via Cozywheels of via cambio. Nadat Verover de Straat in juli langskwam op de speelstraat bleek er nog meer interesse te zijn in autodelen. Sommige buren hebben een tweede wagen die ze amper gebruiken, andere buren zouden hun huidige wagen het liefst wegdoen, nog iemand anders heeft geen wagen en zou af en toe met de kindjes eens op pad willen.

We organiseerden dus een ‘autodeelparty’, waar we geen plastic potjes maar deelauto’s promoten. Wat bleek? Het autogebruik van de buren was behoorlijk complementair, een auto delen zou dus zeker geen probleem mogen zijn. Om het nog flexibeler te maken, zijn de buren van plan meerdere auto’s in één groep te steken. Zo vergroot de kans dat er een auto beschikbaar is wanneer nodig.

Woon jij in de Weggevoerdenstraat en gebruik je je eigen wagen maar weinig of ben je nog op zoek naar een wagen om te delen? Geef ons dan een seintje op info@veroverdestraat.be zodat we je contact brengen met de groep. Ontdek hier het volledige aanbod autodelen in Leuven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *